30 aprilie 2024
Accident groaznic, la Bucșani. Patru tineri sunt grav răniți, doi dintre ei, încarcerați

Accident groaznic, la Bucșani. Patru tineri sunt grav răniți, doi dintre ei, încarcerați

Accident groaznic, în această seară, la Bucșani.

Patru tineri sunt grav răniți, iar doi dintre ei au fost încarcerați după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac.

La volan se afla un tânăr, de 26 de ani, spun polițiștii, care ar fi pierdut controlul direcției și s-a oprit cu autoturismul într-un șanț.

”La data de 5 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier. În urma deplasării la fața locului, în localitatea Bucșani, din primele date, polițiștii au constatat că un șofer de 26 de ani, din Hăbeni, în timp ce ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi izbit de un copac.

În urma impactului, conducătorul auto și trei pasageri, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, au fost răniți, fiind transportați la spital. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, anunță IPJ Dâmbovița.

”În jurul orei 19:11 am fost solicitați să intervenim în cazul unui eveniment rutier în care un autoturism a ieșit în afara părții carosabile în comuna Bucsani.

Detașamentul de Pompieri Târgoviște a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o autospecială de descarcerare, Detașamentul de Pompieri Moreni cu o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu un echipaj.

La fața locului au fost identificate 4 victime cu vârste cuprinse între 20 si 29 de ani, dintre care 2 încarcerate.

În continuare s-a acționat pentru extragerea persoanelor încarcerate și transportarea tuturor victimelor la spital. Concomitent au fost asigurate măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, a precizat ISU Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial