4 mai 2024
Accident grav, azi-noapte: Un șofer de 21 de ani s-a răsturnat cu mașina. Tânărul a fost încarcerat

Accident grav, azi-noapte: Un șofer de 21 de ani s-a răsturnat cu mașina. Tânărul a fost încarcerat

Accident grav, azi-noapte, la Godeni, în Argeș. Un șofer de 21 de ani a fost încarcerat după ce, într-o curbă, a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat.

”În cursul nopții, în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Godeni a avut loc un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Godeni, care conducea un autoturism pe DC 10, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod, după care autoturismul s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a suferit leziuni. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat că cel în cauză se afla sub influența alcoolului, valoarea rezultată fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, precum și pentru acordarea de îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 și 336 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs”, a precizat IPJ Argeș.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial