mie. sept. 18th, 2024

Accident cu urmări neaşteptate, aseară, între Ciocăneşti şi Tărtăşeşti.

Un şofer, de 39 de ani, care circula dinspre Ciocăneşti către Tărtăşeşti, ar fi pierdut controlul volanului şi a izbit o autoutilitară condusă de un bărbat, de 35 de ani.

În urma coliziunii, cel de 39 de ani a fost rănit şi dus la spital.

De asemenea, testat cu aparatul etilotest, şoferul de 39 de ani a prezentat o alcoolemie uriaşă, de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat, spun poliţiştii.

A fost deschisă o anchetă şi urmează să se stabilească toate împrejurările acestui accident.

Accident rutier în afara localității Ciocănești

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe drumul comunal 701B.

În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 39 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, în afara localității Ciocănești, din direcția Ciocănești către Tărtășești, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 35 de ani, care circula din direcția Tărtășești către Ciocănești.

În urma impactului, șoferul de 39 de ani a fost rănit. De asemenea, acesta, în urma testării cu aparatul etilotest pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice, a prezentat un rezultat cu valoarea de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier, precum și pentru dispunerea măsurilor prevăzute de lege”, a menţionat IPJ.