19 aprilie 2024
Accident cu patru victime, noaptea trecută, la Bâldana! N-a dat prioritate şi A FĂCUT PRĂPĂD!

Accident cu patru victime, noaptea trecută, la Bâldana! N-a dat prioritate şi A FĂCUT PRĂPĂD!

abald4Patru tineri au ajuns la Spitalul Judetean de urgenta din Targoviste, noaptea trecuta, din cauza neatentiei unui sofer.

abald2Se aflau in doua masini, pe Drumul National 71, iar automobilistul care iesea din fata unei curti, in localitatea Baldana, nu s-a asigurat si a iesit in drum in viteza, lovind o masina ce venea regulamentar.

Impactul a fost atat de puternic incat autoturismul ce avea prioritate s-a dat peste cap in santul de pe marginea drumului si a ramas cu rotile-n sus.

abaldLocalnicii au sarit din case in ajutorul ranitilor si le-au dat primul ajutor pana la venirea ambulantelor.

“Au stat de vorba, cand au vrut sa plece au iesit in fata lor, n-a acordat prioritate. Nu s-a asigurat”, ne-a declarat Ionut Nicolae, martor.

In masina care venea regulamentar se afla la volan o tanara de 21 de ani, iar alaturi era un tanar de 27 de ani. In urma impactului cei doi au ramas imobilizati, iar martorii le-au sarit in ajutor.

“Am fost si i-am ajutat, i-am scos cu vecinul asta din masina. Aveau dureri de spate, de picioare, fata era prinsa la volan, intre volan si bord.

Celalalt baiat era in portbagaj. Scaunul s-a rupt de l-a aruncat de pe bancheta din fata!”, ne-a povestit Stefan Lazar, martor.

abald3“Nu stiu cum au scapat, nu stiu cum au scapat!”, se minuna si Aurora Lazar.

 “O echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului, se efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor accidentului rutier”, ne-a precizat subinspectorul Alexandra Niculae, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

abald1Politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Daca va fi gasit vinovat, soferul care nu a dat prioritate risca o pedeapsa de un an de inchisoare sau amenda

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial