vin. sept. 20th, 2024

Accident, azi-dimineață, în localitatea Ulmi.

Doi oameni au avut nevoie de ajutor medical, anunță ISU Dâmbovița.

”Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că o tânără, de 24 de ani, din comuna Costeștii din Vale, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN 71, în localitatea Ulmi, alături de instructorul auto, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.

Ulterior, în urma coliziunii, alte trei autoturisme care erau parcate au fost avariate. Instructorul auto de 39 de ani, din Titu și un alt pasager, de 31 de ani, au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Martorii au sunat la numărul de urgență 112, iar acolo s-au mobilizat echipajele de la ambulanță și pompierii.

”În jurul orelor 08:14, am fost solicitați să intervenim în cazul unui eveniment rutier petrecut pe DN71 în localitatea Ulmi. Detașamentul de pompieri Târgoviște a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu o ambulanță.

După sosirea la locul intervenției, au fost identificate 2 persoane implicate în eveniment care au primit îngrijiri medicale de la echipajele aflate la fața locului.

Ulterior, ambele persoane au fost transportate la spital de către echipajele medicale. Concomitent au fost luate măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, a precizat ISU.