mar. oct. 8th, 2024

Accident, azi-dimineaţă, în faţa secţiei de poliţie din oraşul Pucioasa.

Un şofer, de 64 de ani, şi o pasageră, de 65 de ani, au fost răniţi după ce două maşini s-au buşit.

Din primele date, se pare că o şoferiţă, de 22 de ani, nu ar fi păstrat distanţa regulamentară în mers şi a izbit autoturismul care circula în faţa sa.

Martorii au sunat la 112, iar acolo au ajuns echipajele de la ambulanţă, pompierii şi poliţia.

Şoferul din maşina din faţă şi o pasageră din autoturismul şoferiţei au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au fost duşi la spital.

O anchetă urmează să stabilească exact cine se face vinovat de producerea accidentului.

Accident rutier produs în Pucioasa

În această dimineață, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime.

Din cercetătorilor efectuate, s-a stabilit faptul că o tânără, de 22 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe bulevardul Trandafirilor, în Pucioasa, pe sensul de deplasare Pucioasa către Târgoviște, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de un bărbat, de 64 de ani.

În urma coliziunii, șoferul și o pasageră, de 65 de ani, din primul autoturism, au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, conform IPJ Dâmboviţa.