26 aprilie 2024
A trecut la cele veşnice Părintele Marian Coman, fost slujitor al Parohiei Fierbinți, Protoieria Găești

A trecut la cele veşnice Părintele Marian Coman, fost slujitor al Parohiei Fierbinți, Protoieria Găești

A TRECUT LA CELE VEŞNICE PR. MARIAN COMAN, FOST SLUJITOR AL PAROHIEI FIERBINȚI, PROTOIERIA GĂEȘTI

A trecut la cele veşnice, miercuri, 16 februarie 2022, Părintele Marian Coman, preot pensionar, fost slujitor al Parohiei Fierbinți, Protoieria Găești
Părintele s-a născut în ziua de 1 decembrie 1951, în Satul Fierbinți, ca fiu al lui Radu Coman și al Ioanei Coman. A urmat cursurile școlii primare și pe cele ale școlii gimnaziale în localitatea natală, iar, apoi, pe cele ale Seminarului Teologic din București și pe cele ale Institutului Teologic Universitar din București.
A fost căsătorit din anul 1970 cu doamna Alexandra, având împreună doi copii, Marian Claudiu Coman, Preot II la Parohia Fierbinți și Adrian Florin Coman. A fost hirotonit preot, în anul 1970, pe seama Parohiei Glogoveanu, iar în anul 1980 a fost transferat la Parohia Fierbinți de unde s-a și pensionat.
La biserica Parohiei Fierbinți a realizat, între anii 1986-1990, lucrări de reparații capitale ale sfântului locaș și ale picturii.
Slujba de înmormântare va fi oficiată în biserica Parohiei Fierbinți, vineri, 18 februarie 2022, după săvârșirea Sfintei Liturghii.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial