17 mai 2024
A lovit și a fugit! Și șoferul, dar și victima erau sub influența alcoolului…

A lovit și a fugit! Și șoferul, dar și victima erau sub influența alcoolului…

A lovit și a fugit! Și șoferul, dar și victima erau sub influența alcoolului.

Accidentul s-a întâmplat, aseară, pe raza localității Bolovani.

Un șofer, de fel din Galați, ar fi intrat pe contrasens și l-ar fi accidentat pe un pieton, de 20 de ani, din Bolovani.

Imediat după accident, cel de la volan a fugit de la fața locului, spun polițiștii, dar a fost prins în satul Crângași.

Agenții i-au testat pe ambii bărbați implicați în accident și au constatat că atât șoferul cât și pietonul rănit se aflau sub influența alcoolului.

”La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 21:53, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Bolovani.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 59 de ani, din Galați, în timp ce ar fi condus un autoturism, din direcția DN 71 către DJ 701, ar fi patruns pe sensul opus de mers, moment în care ar fi acroșat și accidentat un pieton de 20 de ani, din Bolovani.

Pietonul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. După producerea accidentului, conducătorul auto ar fi părăsit locul evenimentului, fiind identificat pe drumul național 71, în localitatea Crângași. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial