mie. oct. 23rd, 2024

Tânărul de 27 de ani care a sustras o autoutilitară din localitatea Voineşti, ulterior autoaccidentându-se, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

În dimineaţa zilei de 17 aprilie a.c., am fost sesizaţi că pe DN 72A, în afara localităţii Priseaca, s-a produs un accident de circulaţie. La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare care a stabilit următoarele:

Numitul N.G., de 27 de ani, din localitatea Tătărani, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Voineşti către Târgovişte pe DN 72 A, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că autoutilitara condusă de numitul N.G fusese sustrasă de acesta de pe raza localităţii Voineşti, iar acesta nu deţinea permis de conducere, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice (OUG 195/2002, republicată), furt calificat şi vătămare corporală din culpă.

La data de 23 aprilie 2012, numitul N.G a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pe numele acestuia s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.