30 aprilie 2024
Tăierea moțului: 3 cadouri pe care să NU le cumperi copilului

Tăierea moțului: 3 cadouri pe care să NU le cumperi copilului

taiereLa implinirea varstei de 1 an a copilului, conform traditiei, parintii trebuie sa organizeze alaturi de nasi taierea motului la baieti, respectiv ruperea turtei la fete. Astfel, pana copilul nu implineste 12 luni, parintii nu au voie sa ii taie absolut deloc din par, nasii fiind responsabili de acest fapt. Tot atunci, copilul alege de pe o tava pregatita de parinti 3 lucruri care se spune ca ii vor ghida viata. Bineinteles ca de la acest eveniment important pentru parinti si copil nu lipsesc nici invitatii. Ei trebuie sa vina cu daruri pentru cel mic.

Astfel, daca esti invitat la o petrecere de taiere a motului, trebuie sa stii ca exista anumite cadouri pe care nu trebuie sa le duci sub nicio forma. Citeste articolul pana la final pentru a afla care sunt acestea!

Iata ce daruri NU trebuie sa cumperi la petrecerea de taiere a motului:

marsupiu1. Haine

Copiii sunt la varsta la care cresc foarte repede. Astfel, ducandu-te cu niste hainute pentru cel mic nu numai ca s-ar putea sa nu nimeresti masurile corespunzatoare, ci in doar cateva saptamani acestea nu vor mai fi bune. De aceea, fie intrebi parintii de ce anume ar avea nevoie, fie te indrepti catre ceva practic. De exemplu, gasesti marsupii pentru bebelusi ce pot fi folosite chiar si dupa varsta de 1 an si care le usureaza mult parintilor mersul la cumparaturi sau in parc cu bebe.

2. Jucarii neadaptate varstei

Sigur ca, daca nu ai copii, s-ar putea sa nu stii ce jucarii sunt adecvate varstei celui mic. De asemenea, daca nu ai petrecut timp deloc cu acesta, s-ar putea sa nu stii cu ce se joaca si cu ce nu. Astfel, evita sa iei jucarii pentru copii mici si indreapta-te, mai degraba, catre vehicule fara pedale. Chiar daca parintii nu i-o vor da de acum, fi sigur ca la un moment dat le va fi utila, intrucat copiii sunt innebuniti dupa astfel de vehicule si ii si ajuta la dezvoltarea motrica. Da click aici pentru a gasi un model care sa iti placa si care sa fie conform cu bugetul pe care vrei sa il aloci.

cutie3. Obiecte de mobilier

Fara indoiala, pana acum parintii au achizitionat cam tot ce trebuie pentru bebelus. Astfel, nu este cazul sa te uiti la un patut sau la o masa de infasat, caci devin obiecte inutile. In schimb, te poti orienta catre cutii de depozitare a jucariilor. Acestea sunt de diverse forme si marimi, avand culori vii, adresandu-se atat baieteilor, cat si fetitelor. Unele dintre ele pot fi folosite si sub forma de canapea de cei mici, acestea fiind foarte atragatoare.

Asadar, daca urmeaza sa mergi la taierea unui mot, atunci mergi cu niste cadouri potrivite pentru micut, tinand cont de nevoile sale sau ale parintilor. Cu un marsupiu, un vehicul fara pedale sau cu jocuri educative nu ai cum sa dai gres!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial