30 aprilie 2024
Ce dezvăluiri face şoferul microbuzului implicat în accidentul mortal, de pe DN 7, la Crângurile

Ce dezvăluiri face şoferul microbuzului implicat în accidentul mortal, de pe DN 7, la Crângurile

acccrUn şofer în vârstă de 78 de ani din Dâmboviţa a vrut să întoarcă pe linie continuă, dar maşina lui a fost izbită de o autoutilitară care venea din spate, iar bătrânul a murit.

Bărbatul aflat la volanul microbuzului de transport marfă spune că nu a mai putut evita impactul, mai ales că în acel moment era angajat într-o depăşire.

acccr1Bărbatul în vârstă de 78 de ani se afla singur în maşină şi apucase să parcurgă câţiva kilometri de acasă până în centrul comunei Crângurile. La un moment dat, a virat la stânga, pe linie continuă, pentru a întoarce, după cum spun martorii, deşi manevra este interzisă.acccr4 În acea clipă, autoturismul a fost izbit violent de autoutilitară.

acccr2Nicușor Dragotă, șoferul microbuzului:Am depăşit o maşină, dânsul era pe partea dreaptă şi a întors în faţa mea. N-am avut ce să fac, am intrat în dansul, o dată ce eram în depăşire n-am mai avut cum să îl evit.”

acccr3Martoră: „Am auzit buşitura, am crezut că intră peste mine. Când am ieşit afară, mortul era în maşină. Din ce am auzit, cică mortul e de vină, că a intrat în faţa lor.”
Un echipaj de la ambulanţă a ajuns imediat la fața locului, dar pentru pensionar nu s-a mai putut face nimic.

acccr5Ioana Matei, asistent medical Ambulanță Găești: Am găsit pacient încarcerat, şofer, cu leziuni incompatibile cu viaţa. A fost chemată descarcerarea, l-am descarcerat, nu s-a putut face nimic pentru el.”

Cunoştinţă victimă: „Era un şofer calm, conducea bine. Avea experienţă, peste 40 de ani de şoferie.”

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Anchetatorii vor să afle dacă vorbim de o culpă comună.

polg

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial