30 aprilie 2024
VIDEO! Cămătarii din Găeşti s-au trezit cu mascaţii pe cap! Ce a urmat

VIDEO! Cămătarii din Găeşti s-au trezit cu mascaţii pe cap! Ce a urmat

raz1În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de cămătărie, furt, lovire sau alte violențe și amenințare. Au fost puse în aplicare patru mandate de aducere.

La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localităților Găești și Pătroaia, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de cămătărie, furturi de animale, lovire sau alte violențe și amenințare.

 razÎn urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe articole electrocasnice și electronice, scule și unelte electrice, înscrisuri, 4.000 de lei și 600 de euro.

Au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.

raz2La acțiune au participat și efective de jandarmi.

Activitatea se desfășoară în cadrul unor dosare penale aflate în lucru la Formațiune de Investigații Criminale Găești, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial