sâm. oct. 26th, 2024

alexandru-oprea„Am asistat la înregimentarea politică a domnului Julien Dacian Cioloş şi s-a văzut încă o dată foarte clar că în România puţini sunt politicienii sau persoanele publice care îşi ţin cuvântul. Cred că datoria primului ministru în funcţie era aceea de a-şi pune la treabă membrii Guvernului care se laudă cu nişte performanţe extraordinare, adică zero absorbţie fonduri europene, zero Legea salarizării, zero lucrări de infrastructură, activitate zero.

Premierul a preferat să fie prezent la o acţiune politică a Partidului Naţional Liberal, iar ceea ce mi se pare strigător la cer, iar eu am speranţa că electoratul din România va avea inteligenţa, aşa cum a făcut-o la alegerile locale, să deceleze foarte clar care sunt priorităţile de dezvoltare ale României.

Ceea ce nu este surprinzător pentru mine, nu anunţase faptul că va accepta desemnarea candidaturii pentru funcţia de prim ministru şi deja multe din oraşele ţării erau pline de materiale preelectorale cu imaginea lui şi a PNL. Înseamnă că asistăm la un plan bine pus la punct şi prin vocea acestei doamne Miţa Gorghiu Baston a politicii româneşti ni s-a spus foarte clar că indiferent de cum votează românii domnul Dragnea nu o să fie desemnat premier.

Eu nu cred că domnul Dragnea şi-a exprimat până acum dorinţa de a fi premierul României. O să-i transmit doamnei Partidului Naţional Liberal că democraţia şi votul se respectă şi din câte ştiu eu nici doamna preşedinte a PNL nu este cea care va desemna premierul României.

Aşa cum cu emfază spunea că nu o să fie desemnat premier Liviu Dragnea îi spun şi eu de la tribuna Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat că din păcate pentru ea nu o să fie niciodată un om politic valoros, şi am proprietatea termenilor şi a cuvintelor.

Cu astfel de mentalitate nu putem dezvolta România”, a declarat secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea, candidat PSD la Camera Deputaţilor.