mie. oct. 23rd, 2024

spanzoGandul ca va ramane fara un loc de munca l-a facut pe un barbat de 38 de ani din Dambovita sa isi ia viata.

Angajat al unei companii petroliere, se temea ca dupa ce va fi dat afara, nu va mai putea sa achite ratele la banca. Barbatul a lasat in urma o sotie distrusa de durere si doi baieti – de 12 si 15 ani.

Barbatul in varsta de 38 de ani era casatorit si locuia impreuna cu sotia si cu cei doi copii in comuna Ocnita, din judetul Dambovita.

Sotia barbatului a fost cea care a dat peste imaginea de groaza. Disperata, a pus mana pe telefon si a sunat la 112. la fata locului a venit un echipaj de la Ambulanta Dambovita, dar din pacate era prea tarziu, omul decedase deja.

Rudele si vecinii spun ca omul era ingrijorat in ultima perioada. Auzise ca la locul de munca se vor face disponibilizari si se temea ca va ramane fara serviciu. In plus, luase de curand un credit de la banca pentru a-si renova casa.

In familii mai sunt discutii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te omori, nu trebuia sa faca asa ceva”, a explicat o vecina.

“Cred ca ascundea si nu lasa sa se vada. Chiar m-a socat. A lasat foi baieti, foarte greu o sa le fie”, a spus un prieten al barbatului.

Vestea ca barbatul si-a pus capat zilelor a cazut ca un trasnet pentru toti cei care l-au cunoscut. Trupul neinsufletit a fost dus la serviciul de medicina legala din Targoviste pentru necropsie.