30 aprilie 2024

ZVONURI SPULBERATE! Horga NU pleacă din PNL Dâmbovița! „Nu plec nicăieri din PNL, dar nicăieri!

www.mariusbuga.ro_images_horga„Nu plec nicăieri din PNL, dar nicăieri! Nu mi-am propus niciodată să părăsesc PNL pentru nici un alt partid sau pentru nici o altă funcţie.

Rămân surprins însă că de fiecare dată când cineva face un pas către un alt partid, eu sunt întrebat fără excepţie când voi pleca şi eu.

Nu o să înţeleg niciodată un asemenea mod de gândire şi nu voi accepta niciodată ca cineva să gândească şi să hotărască pentru mine.

Aşa s-a întâmplat şi cu ceva timp în urmă când preşedintele PSD Adrian Ţuţuianu s-a trezit vorbind, că ştie el sigur, că şi eu voi pleca la PLR, «fantoma» lui Tăriceanu.

Şi iată-mă tot în PNL, spre dezamăgirea lui Ţuţuianu. Vreau să-i asigur încă o dată pe cei care mi-a acordat încrederea, alegătorii mei din Colegiul 1 Fieni, că NICIODATĂ nu am gândit măcar să plec într-un alt partid sau să-i abandonez pe drum, pentru alte interese.

Îmi voi încheia mandatul pe care cetăţenii mi l-au încredinţat în acelaşi partid PNL şi voi rămâne alături de ei mereu în PNL.

Îi rog pe toţi, bine sau rău intenţionaţi, să nu se preocupe de persoana mea atât de mult, să stea liniştiţi şi fără grija deputatului Vasile Horga, care va rămâne definitiv, în această lume, la PNL.

Şi pentru a nu fi stresaţi mereu de intenţiile mele, îi rog să mă sune din când în când, dacă curiozitatea îi copleşeşte uneori, ca să le mai reamintesc personal că nu plec din PNL şi nu voi pleca NICIODATĂ.

Sper să fie liniştiţi măcar acum de Sfintele Sărbători ale Paştilor Creştine, ocazie cu care le transmit din sufletul meu LIBERAL, cele mai alese urări de bine şi sănătate, un Paşte Fericit alături de familiile lor şi cei dragi”, a declarat deputatul Vasile Horga, citat de Jurnal de Dâmbovița.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial