30 aprilie 2024

Dâmboviţa – Au rămas fără permis pentru 30 de zile! Vezi de ce

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiPoliţiştii rutieri la datorie, pentru reducerea riscului de implicare a participanţilor la trafic în accidente de circulaţie

Poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie, în special a celor produse pe fondul indisciplinei pietonale şi al neacordării priorităţii de trecere acestor categorii de participanţi la trafic.

Astfel, au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 12 000 de lei.

9 conducători auto au fost amendaţi ca urmare a neacordării prorităţii de trecere pietonilor, fiindu-le reţinute şi permisele de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Atenţia poliţiştilor s-a îndreptat şi către abaterile comise de către pietoni, 28 dintre aceştia fiind sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea regulilor de circulaţie.

De asemenea, un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, sau neînregistrat, potrivit legii”, după ce a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism radiat din circulaţie, pe DN 72, în localitatea Răzvad.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial