mie. oct. 23rd, 2024

catuse1Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au depistat un bărbat, de 62 de ani, din Vulcana Pandele, pe numele căruia instanţa de judecată a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 2 ani, 2 luni şi 20 de zile.

Acesta a fost condamnat pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dâmboviţa, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Cercetaţi pentru infracţiuni la regimul rutier

Poliţiştii Serviciului Rutier Dâmboviţa au oprit pentru control, pe DN 71, un autoturism condus de numitul C.M.,  de 49 de ani, din Vulcana Pandele.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că plăcuţele cu numerele de înmatriculare ale autoturismului au fost retrase.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase” .

De asemenea, un tânăr, de 24 de ani, din Bilciureşti, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistat de poliţiştii rutieri conducând un autoturism pe raza localităţii Mărceşti, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.