mie. oct. 23rd, 2024

scutera scutera2Accident la iesirea din autogara din Targoviste! Doi elevi, de clasa a XI a, care iesisera de la liceu si se indreptau spre casa, pe un scuter, au fost loviti in plin de un autobuz.

Cel care conducea scuterul a suferit rani la un picior si la o mana, iar celalalt a scapat cu rani minore.

scutera3Soferul autobuzului spune ca n-a avut cum sa-i evite din cauza ca nu avea vizibilitate suficienta.

Acum i s-a intocmit dosar penal si este cercetat de politisti…

Cei doi tineri, de 17 ani, fac naveta intre oras si Vulcana, aproape 25 de kilometri

scutera1“Mergeam spre casa, nu am avut nicio problema, cand spre autogara, pe sensul celalat a trecut autobuzul, mi-a taiat calea, a sarit in fata mea, nici nu s-a uitat in oglinda”, ne-a declarat conducatorul scuterului.

Pasagerul aflat pe scuter a scapat cu rani minore, dar s-a ales cu o sperietura groaznica

“Era o coloana de masini, noi am luat-o pe dreapta, era mare locul, am depasit, era un autobuz aici oprit, n-am vazut cand a venit din fata autobuzul, am intrat in el”, ne-a povestit celalalt tanar ranit.

scutera4“Un coleg de pe alt autobuz a oprit sa ma lase sa ies in stanga, el a venit pe dreapta pe langa autobuzul celalalt, normal ca nu l-am vazut ca a intrat pe langa cel parcat si a intrat in plina usa, n-apucasem sa fac stanga”, spune Constantin Antofie, soferul autobuzului.

scutera5Soferul autobuzului este cercetat de politisti pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a acrosat si accidentat un mopedist, a precizat agentul Adelina Torcica, purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita.

Politistii i-au retinut permisul de conducere soferului autobuzului, iar daca va fi gasit vinovat risca pana la trei ani de inchisoare