1 mai 2024

Adrian Ţuţuianu, şeful CJ Dâmboviţa: “Lăsăm la o parte prietenia! O să vă doară capul!”

www.mariusbuga.ro_images_tutupro“Am stabilit în decembrie 2013 un mod de a rezolva problema. De asemenea, am stabilit că suntem toţi oameni serioşi.

Am adoptat două categorii de hotărâri: nr. 1 privind cotizaţia pe anul 2014 şi nr. 2 privind aprobarea sumelor necesare pentru plata cotizaţiilor restante, pe care le plătim lună de lună.

Au trecut două luni din acest an şi majoritatea UAT-urilor nu se ţin de cuvânt şi aveţi impresia că o să dea cineva banii. Eu vă spun că ne blocăm din nou dacă nu înţelegeţi să fim oameni serioşi.

Blocajul acesta ne va duce în final la nişte răspunderi de o să vă doară capul pe mulţi dintre dumneavoastră, pentru că cei mai mulţi aţi fost primari şi în 2010 când aţi aprobat contractul ăsta.

Aţi fost unii primari şi în 2007, şi în 2000 şi în continuare vi se pare că este o chestiune numai a Consiliului Judeţean. Este o greşeală, în condiţiile în care unii dintre dumneavoastră v-aţi permis să faceţi contracte pe Legea 165 la preţuri mai mari de zece ori decât tariful normal.

O să dau sarcina la ADI Salubritate, în calitate de preşedinte, să treacă la executarea silită a tuturor şi cu asta lăsăm la o parte prietenia. Am crezut că suntem oameni responsabili.

Deci continuăm să nu plătim, continuăm să scutim şi să ne minţim unii pe alţii. Avem impresia că se va rezolva de la sine.

Uitaţi ce datorii avem azi: 16.262.968 lei (162 miliarde lei vechi) către Supercom. Avem de plătit circa 4 milioane lei către Eurogas , adică suntem la aceeaşi sumă de 200 miliarde care este constantă cu titlu de restanţă.

Avem eşalonare pe 4 ani şi nu o putem plăti pentru că nu suntem serioşi şi avem obligaţia să plătim toţi ianuarie şi februarie, vorbesc de cotizaţie. Fiecare are impresia că-i plăteşte cineva.

Am să solicit ADI începând de mâine să execute silit, în baza celor două hotărâri, toate UAT-urile care nu se ţin de cuvânt”, a avertizat Adrian Ţuţuianu, şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial