30 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! JAF în casa preotului din Mărunţişu! Hoţii au plecat cu bani, bijuterii şi aparatură performantă de PESTE 10 MII DE EURO! VIDEO

EXCLUSIVITATE! JAF în casa preotului din Mărunţişu! Hoţii au plecat cu bani, bijuterii şi aparatură performantă de PESTE 10 MII DE EURO! VIDEO

Jaf, seara trecuta, in casa preotului din Mărunţişu!

Hotii au dat atacul in locuinta parintelui, de unde au plecat cu bani, cu electrocasnice, bijuterii si aparatura performanta de alte 10 mii de euro.

Indivizii au mers pana acolo incat au furat pana si vinul de impartasanie.

Doar doua ceasuri au lipsit de acasa preotul si preoteasa, iar cand au intrat pe usa s-au luat cu mainile de cap – toata casa era ravasita, iar bunurile de valoare disparusera.

Au anuntat imediat politia…

“Pe aici s-a intrat, uitati a fortat cu ranga, geamul asta l-am gasit deschis, usa de la intrare fortat aici si aici…”

Pe buna dreptate, parintele se intreaba – cine sa fi fost capabil sa-i fi facut un asemenea rau, mai cu seama ca este om cu frica lui Dumnezeu, care si-a ajutat semenii ori de cate ori a fost nevoie.

“Electrocasnice, tot, bijuteriile sotiei, bani ce am avut in casa. Tot a luat.

Banuiti ca a fost atac la pont? Da, ne-a pazit… e toata casa vraiste, tot ne-a furat!”, ne-a declarant, in exclusivitate, preotul pagubit.

Atacatorii n-au ratat niciun colt din casa – au rascolit toate camerele, au scos hainele din sifonier, au dat totul peste cap si au luat pana si banii din chitantierul bisericii.

Politistii au dat alarma si au impanzit zona de sud a judetului. Au audiat mai multe persoane si incearca sa stranga probe care sa-i duca pe urmele faptasilor.

Anchetatorii au ridicat mai multe amprente lasate de hoti la fata locului. Au adus si un caine politist care sa le fie de ajutor.

Ramane de vazut daca indivizii au trecut prin locurile unde se afla camere de supraveghere, care le-ar fi de mare folos investigatorilor.

Daca vor fi prinsi si gasiti vinovati, suspectii risca de la 3 la 15 ani de inchisoare, pentru furt calificat

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial