30 aprilie 2024
Clubul Victorioşilor se mândreşte cu multe premii şi trofee

Clubul Victorioşilor se mândreşte cu multe premii şi trofee

Performanţă

Reprezentanţii „Clubului Victorioşilor” au obţinut 19 premii şi 4 trofee în doar 3 zile

28-30 iunie a fost un sfârşit de săptmână( şi de lună) deosebit de fructuos pentru componenţii Şcolii Micilor Vedete şi cei ai Clubului Victorioşilor.

Ei şi-au înscris în palmares nu mai puţin de 19 premii la festivalurile „Iedera – Un colţ de rai” ( desfăşurat la Iedera, în judeţul Dâmboviţa ) şi „Hermannstadt Fest” ( derulat la Sibiu ).

Au fost 7 premii I, 3 premii II, 3 premii III, 3 menţiuni şi 3 premii speciale. La „Ziua Comunei Vulcana Băi”, în cadrul Festivalului „Vulcana Băi în zi de sărbătoare”, „victorioşii” au mai primit 4 trofee pentru evoluţii deosebite.

De menţionat este faptul că, pe lângă componenţii din Dâmboviţa, la aceste manifestări au fost prezenţi şi componenţi din ţară ai „Clubului Victorioşilor” ( Elena Molea – Caransebeş, Viorela Stoian – Piatra Neamţ, Alexandra şi Eric Negru – Braşov şi Ana Popi – Torak – Serbia ).

Vara încărcată a acestui Club condus de Viorica şi Victor Mihalache continuă cu filmări în România, Serbia şi Bulgaria pentru trei lung-metraje, participări la festivaluri şi emisiuni de televiziune, realizarea de spectacole şi…”Marea Bălăceală” ( bătaia cu apă din centrul Târgoviştei, care va avea loc la mijlocul lunii iulie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial