sâm. oct. 19th, 2024

Astăzi la Titu au fost investiți în funcții aleșii locali. Laurențiu Costache, primarul ales al orașului a menționat pe pagina sa de socializare : “După încrederea uriașă cu care m-ați angajat pe 9 Iunie, astăzi am depus jurământul pentru funcția de primar al orașului Titu, în cadrul ședinței de constituire a noului Consiliu Local, unde m-am încârcat pozitiv cu energia simțită în jur și am văzut în ochii tuturor celor prezenți SPERANȚĂ.

ÎMPREUNĂ cu echipa de consilieri pe care v-am prezentat-o, pornim pe drumul modernizării orașului Titu, pentru un viitor demn, în care nimeni nu se va simți lăsat în urmă, indiferent de strada pe care locuiește.

Cuvântul de ordine al mandatului meu va fi DEZVOLTARE.
Împreună, vom transforma orașul TITU într-un centru urban care va fi motorul economic al zonei, va atrage noi investiții în economia locală și va accelera dezvoltarea întregului județ.

Așa cum am spus și în discursul de învestitură, viața unei comunități moderne nu se rezumă doar la economie. Timpul pe care îl petrecem în afara locuinței trebuie să fie unul de calitate. Un oraș civilizat are nevoie de curățenie, liniște, siguranță, de spații adecvate pentru petrecerea timpului liber, de servicii performante de sănătate, de viață culturală și, poate cel mai important aspect dintre toate, de un sistem de educație și formare profesională care să ne asigure un viitor demn.

Cred cu tărie în acest VIITOR DEMN al orașului nostru și vă chem în continuare, alături de mine și echipa de consilieri locali, să generăm schimbarea pe care ne-o dorim cu toții! ÎMPREUNĂ!

Ușa mea va fi deschisă tuturor, iar instituția pe care de astăzi o voi conduce va avea cea mai prolifică transformare din ultimele decenii. Vreau să fiu primarul tuturor și îmi propun să îi conving nu doar pe cei care m-au votat în această funcție, ci în egală măsură pe cei care au avut alte opțiuni. Vreau ca toți locuitorii să fie parte din deciziile care ne privesc pe toți. ÎMPREUNĂ, prin dialog și colaborare, vom reuși să creăm un oraș mai bun!

Acesta este doar începutul unui drum lung, dar sunt convins că, împreună, vom depăși toate provocările și vom construi un viitor prosper pentru orașul nostru. ÎMPREUNĂ, putem transforma TITU în orașul pe care ni-l dorim cu toții!

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!