vin. oct. 18th, 2024

Trei accidente s-au produs, ieri, în doar câteva ore, pe şoselele din judeţul Dâmboviţa.

Pe DN1A, o femeie, de 46 de ani, a fost rănită după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat în şanţ.

În satul Greci, din comuna Petreşti, într-o curbă, un şofer, de 54 de ani, ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul în glisiera de pe marginea drumului.

De asemenea, o biciclistă, de 60 de ani, a fost lovită de o maşină, la Valea Voievozilor, în Răzvad.

În toate cele 3 accidente au fost deschise anchete şi urmează să se stabilească exact în ce împrejurări s-au produs evenimentele.

Accidente de circulație în județul Dâmbovița

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe drumul Național 1A. În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că o femeie de 46 de ani, din Iazu, în timp ce ar fi condus un autoturism, din direcția București-Ploiești, în afara localității Butimanu, s-ar fi răsturnat cu autoturismul într-un șanț. În urma impactului, șoferița a fost rănită.

Totodată, pe drumul național 61, în localitatea Greci, s-a produs un alt accident rutier soldat cu rănirea unui șofer de 54 de ani, din comuna Petrești. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN 61, din direcția Petrești către Gherghești, într-o curba la stânga, ar fi părăsit partea carosabilă si s-ar fi oprit în glisiera de pe marginea drumului.

În plus, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Valea Voievozilor. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că s-ar fi produs o coliziune între o bicicletă condusă de o femeie de 60 de ani, din comuna Răzvad, și un autoturism condus de o șoferiță de 28 de ani, din comuna Dragodana. În toate situațiile, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentelor de circulație”, a precizat IPJ Dâmboviţa.