vin. oct. 18th, 2024

O maşină abandonată într-un şanţ le-a ridicat semne de întrebare trecătorilor, în comuna Potlogi.

Oamenii au alertat agenţii, iar ulterior a fost găsit şi proprietarul autoturismului – este vorba despre un bărbat, de 59 de ani, din localitate.

Şoferul era acasă când i-au bătut poliţiştii la poartă. Nu mică le-a fost mirarea celor din echipaj când au constatat că bărbatul ar fi consumat mult alcool – 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, după cum a arătat rezultatul etilotestului.

“La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu – Formațiunea Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că este un autoturism într-un șanț, pe raza localității Potlogi. Ulterior, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că persoana care ar fi condus autoturismul respectiv ar fi un bărbat de 59 de ani, identificat la domiciliul unei persoane, în Potlogi.

Acesta nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicat un rezultat cu valoarea de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice necesare în vederea stabilirii îmbibației alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, a precizat IPJ Dâmboviţa.