mie. oct. 9th, 2024

De la o ceartă s-a ajuns la crimă şi la maşină incendiată, azi-noapte, în judeţele Ilfov şi Prahova.

Un tânăr în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort, într-o pădure de lângă Snagov, iar autoturismul său a fost incendiat, lângă Brazi, în Prahova.

Din primele cercetări, spun anchetatorii, victima şi-ar fi găsit sfârşitul în urma unor lovituri cu cuţitul.

Un individ, de 21 de ani, din Bărcăneşti, este principalul suspect al oamenilor legii.

Din investigaţiile de până acum, cei doi ar fi mers cu maşina până în Ilfov, acolo s-ar fi certat, iar pasagerul l-ar fi înjunghiat mortal pe cel de la volan, abandonându-i cadavrul într-o zonă împădurită. Ulterior i-ar fi condus maşina şi ar fi incendiat-o lângă localitatea Brazi.

Criminaliştii au strâns probe în cele două zone unde s-ar fi produs crima şi unde a ars maşina, iar în urma cercetărilor urmează să se stabilească exact cum s-a produs această nenorocire.

“Polițiștii Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au fost sesizați noaptea trecută, în jurul orei 00:30, cu privire la faptul că, în extravilanul localității Brazi, se manifestă un incendiu la un autoturism.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de pompieri. Experiența polițiștilor care se aflau la cercetarea la fața locului a condus la suspiciuni cu privire la cauza probabilă a incendiului, cercetările fiind extinse.

Astfel, la scurt timp, a fost depistată persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un tânăr de 21 de ani, din comuna Bărcănești. Aprofundând cercetările, s-a stabilit faptul că tânărul în cauză s-a deplasat împreună cu șoferul autoturismului mai sus menționat, pe raza județul Ilfov, și în urma unui conflict spontan între cei doi, conducătorul auto a fost înjunghiat de mai multe ori de pasager.

Ulterior, tânărul ar fi luat autoturismul în cauză și l-ar fi condus până în localitatea Brazi, unde l-ar fi incendiat. Cadavrul conducătorului auto, de 31 de ani, a fost găsit abandonat într-o zonă împădurită din apropierea localității Snagov și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

La acest moment, autorul se află în custodia poliției, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, urmând să fie luate măsurile legale în consecință. În cauză, cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale Prahova și Ilfov”, a precizat Poliţia Prahova..