mar. oct. 8th, 2024

Accident înfiorător, în urmă cu puțin timp, lângă Sinaia.

Un șofer a intrat cu mașina într-un motociclist, iar în urma impactului tânărul de pe motor a rămas prins într-unul dintre geamurile autoturismului.

La fața locului s-au mobilizat rapid salvatorii. Motociclistul era în stare de semiconștiență, spun cei de la ISU Prahova.

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă i-a acordat primul ajutor, iar ulterior l-a transportat la spital.

Poliția a deschis o anchetă și urmează să se stabilească exact cum s-a produs acest necaz.

”Accident rutier (autoturism și motocicletă) în Sinaia, Izvorul Rece, DN 1. Intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului Sinaia cu o autospecială de stingere (cu modul de descarcerare), un echipaj SMURD și ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul 2 Ploiești. Pompierii au sosit la locul intervenției, în accident sunt implicate un autoturism și o motocicletă. În urma primei evaluări, motociclistul ar fi în stare de semiconștiență, prins în unul dintre geamurile autoturismului”, a precizat ISU Prahova.

”Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați, la data de 28 septembrie a.c, despre producerea unui accident rutier pe Drumul Național 1, în afara orașului Sinaia. Din primele cercetări la fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 48 de ani care conducea un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un motociclu, care era condus de un tânăr de 25 de ani. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului, care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor suferite celălalt conducător auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Traficul rutier este restricționat pe sensul de mers București către Brașov. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a menționat și Poliția Prahova.