vin. sept. 20th, 2024

Imagini de o frumuseţe aparte cu peisaj de toamenă au fost surprinse pe străzile din Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, Târgovişte.

Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte, a postat pe contul său de socializare mai multe fotografii în care apar la lucru angajaţi ai ECO – SAL 2005 S.A., societate din subordinea Primăriei Târgovişte.

Doamnele de la Spaţii verzi sunt surprinse în timp ce lucrează cu drag şi spor pentru înfrumuseţarea rondurilor cu flori. Iar rezultatele muncii lor sunt apreciate şi de numeroşi internauţi.

“Regal de frumusete si culoare!❤️⭐️

Sunt pași importanți pe care PRIMARUL 🏅❤️si echipa din administratie ⭐️❤️ îi fac zi de zi stiind care sunt obiectivele relevante pentru ingrijirea si amenajarea de infrastructură verde.

Aceasta înseamnă să prețuiești oamenii și să răspunzi la nevoile lor,să ai grijă de sănătatea lor.

Zone verzi ingrijite si amenajate cu styl si eleganta peisagistica care pe lângă un loc de relaxare, asigura și un aer cât mai puțin poluat.🇧🇪❤️⭐️🙏🏻

Tuturor și fiecăruia în parte implicati in aceste activitati vă mulțumesc! 🙏🏻⭐️❤️

“Ce frumos! Un oraș de poveste!Felicitări celui mai bun primar și echipei sale! Cu toata dragostea!❤🙏

“Tot respectul pentru cei care contribuie la infrumusetarea orașului nostru ! Datoria noastră este sa-l menținem curat!”

“Foarte frumos! Chiar ieri m-am plimbat prin oraș și am văzut un oraș curat, îngrijit, atragator. Felicitări domnule primar, sunteți un bun gospodar!”, au scris oamenii.