vin. sept. 20th, 2024

Comunicat de presă                                                                            

10 programe de formare profesională vor începe și în luna august

 la AJOFM Dâmbovița 

Luna august vine cu o ofertă nouă de formare profesională pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, mai bine remunerat.

Cei interesați se pot înscrie în baza de date a AJOFM Dâmbovița și pot astfel participa gratuit la cursurile de formare profesională.

Ocupațiile pentru care se pot înscrie sunt:

– lucrător comercial, frizer, bucătar, ospătar, machior, recepționer hotel, coafor, constructor structuri monolite,  stilist protezist unghii și sudor electric.

Reamintim că, participanții la curs, beneficiază de pregătire teoretică şi practică și primesc gratuit rechizite şi materiale de instruire, manuale, echipament de protecţie pe perioada instruirii practice, dacă este cazul.

De asemenea, beneficiază de decontarea cheltuielilor pe mijloacele de transport în comun pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire, precum și de consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului, dacă este cazul. 

Pentru mai multe informații, se poate accesa site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Persoane fizice / Formare profesională, e-mail : ajofm.db@anofm.gov.ro sau contacta pe domnul Sorin Bădoiu la numărul de telefon 0732100376.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița