vin. sept. 20th, 2024

Din păcate, 3 oameni au murit în urma accidentului teribil produs, astăzi, pe Autostrada București – Pitești.

Tragedia s-ar fi produs după ce un autocamion a intrat în plin într-o autoutilitară aflată pe banda de urgență.

Două persoane din autoutilitară și șoferul camionului au decedat pe loc, ne-au precizat cei de la fața locului.

Se pare că microbuzul era oprit pe banda de urgență, având pană. Călătorii din microbuz erau staționați în afara carosabilului, stând câțiva metri mai în față, la umbra podului, pentru a se protejande soare.

Șoferul autotrenului care transporta role de sârmă ar fi agățat spatele microbuzului, intrând ulterior peste oamenii aflați în afara părții carosabile. În urma impactului, șoferul autotrenului a fost proiectat prin parbriz, acesta decedând în urma impactului, povestesc martorii.

Supraviețuitorii au fost scoși de sub rolele enorme de sârmă, și au fost transportați la spital, cu multiple fracturi la membrele superioare și inferioare.

”În jurul orei 13:15 am fost solicitați să intervenim în cazul unui eveniment rutier între un autotren și o autoutilitară în comuna Petrești, pe A1, km 72. La fața locului intervin: – 2 autospecială de stingere cu modul de descarcerare – 4 echipaje SMURD – 1 autospecială de descarcerare – 3 echipaje SAJ DB – 1 container multirisc Pana la acest moment au fost identificate 7 victime – 3 persoane au fost declarate decedate, alte patru persoane sunt rănite”, a precizat ISU Dâmbovița.