vin. sept. 20th, 2024

Tragedie, vineri la prânz, pe Autostrada București – Pitești.

Trei oameni și-au pierdut viața într-un cumplit accident de circulație.

Traficul se desfășoară cu mare dificultate în zonă, ne-au transmis martorii pe adresa redacției.

Ambulanța Dâmbovița a ajuns repede la locul solicitării, dar cei aflați în trafic spun că deja cele trei persoane erau decedate în urma impactului violent.

Se pare că microbuzul era oprit pe banda de urgență, având pană. Călătorii din microbuz erau staționați în afara carosabilului, câțiva metri mai în față, la umbra podului, pentru a se proteja de soare.

Șoferul autotrenului care transporta role de sârmă ar fi agățat spatele microbuzului, intrând ulterior peste oamenii aflați în afara părții carosabile. În urma impactului, șoferul autotrenului a fost proiectat prin parbriz, acesta decedând în urma impactului, povestesc martorii.

Supraviețuitorii au fost scoși de sub rolele enorme de sârmă, și au fost transportați la spital, cu multiple fracturi la membrele superioare și inferioare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A 1 București-Pitești, la kilometrul 74, în zona localității Petrești, județul Dâmbovița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și un autocamion. În urma impactului au rezultat 3 victime, care sunt încarcerate. Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență ale sensului de mers către Pitești, valorile de trafic fiind în creștere”, a precizat Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Pompierii și polițiștii intervin, iar după finalizarea cercetărilor urmează să se stabilească exact în ce împrejurări s-a produs această nenorocire.