joi. sept. 19th, 2024

Intervenție dramatică, ieri, în orașul Moreni.

Polițiștii au reușit să intervină la timp și să o salveze pe o femeie atacată chiar de fiul ei.

Biata de ea sunase la 112 și a cerut ajutorul forțelor de intervenție, după ce băiatul ar fi lovit-o.

Când au ajuns polițiștii acolo, individul ar fi ieșit pe balcon și ar fi amenințat că își va face rău.

Mai mult, avea și un cuțit asupra lui, așa că misiunea echipajului sosit la fața locului era cu atât mai dificilă.

Inspectorul principal de poliție Andrei Alexandru, adjunctul Poliției Municipiului Moreni și agentul principal de poliție Șerban Alexandru au știut însă cum să gestioneze situația, au reușit să-i ia cuțitul celui vizat, iar apoi l-au imobilizat

Intervenția promptă a polițiștilor a salvat o femeie care era agresată de fiu

La data de 14 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 51 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de fiul acesteia.

În cel mai scurt timp, polițiștii s-au deplasat la fața locului, au pătruns în imobilul femeii și l-au identificat pe fiul acesteia, în vârstă de 29 de ani.

În acel moment, fiul a ieșit pe exteriorul balconului, a refuzat colaborarea cu polițiștii și s-a manifestat agresiv verbal, având intenția de suicid.

După un timp și mai multe discuții, bărbatul a revenit în interiorul balconului, având asupra sa un cuțit.

În acel moment, profitând de un moment de neatenție al bărbatului, doi polițiști, respectiv inspector principal de poliție Andrei Alexandru, adjunctul Poliției Municipiului Moreni și agent principal de poliție Șerban Alexandru din cadrul Formațiunii Ordine Publică Moreni, au intervenit prompt, l-au dezarmat pe bărbat si imobilizat.

Ulterior, acesta a fost transportat la spital, la secția de psihiatrie.

De asemenea, mama acestuia, care ar fi fost lovită cu o tijă metalică, a refuzat să fie transportată la spital pentru îngrijrii medicale, ulterior, fiind condusă la sediul poliției.

Femeia nu a dorit să depună plângere împotriva fiului acesteia și nu a fost de acord cu emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a precizat IPJ Dâmbovița.