vin. oct. 18th, 2024

Cu bani europeni, conducerea Primăriei Butimanu a reușit să aducă echipamente noi și performante pentru școala din localitate.

Veștile bune nu se opresc însă aici. Primarul Gabriel Dragnea a reușit să obțină finanțare și pentru modernizarea școlii, un proiect care va transforma spectaculos instituția de învățământ.

”Ne pasă de Educație! Investim în școlile din comuna Butimanu!

Este Ziua Învățătorului și am o deosebită plăcere să transmit toate gândurile bune, sănătate, putere și respect tuturor dascălilor noștri dragi, cei care ne sunt ca o a doua familie, cărora le datorăm mare parte din educația primită.

Unul dintre cele mai importante obiective pe care le am de când am preluat mandatul de primar al comunei Butimanu este să investim continuu în Educație.

Cu ajutorul fondurilor europene, avem șansa să modernizăm unitățile de învățământ cu echipamente performante, de ultimă generație. Astfel, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, am reușit să dotăm laboratorul de Informatică al Școlii Butimanu, precum și laboratorul de Științe – Fizică, Chimie, Biologie, cu display interactiv, laptopuri, sistem desktop, sistem de sunet, imprimantă multifuncțională, scanner, dar și echipamente pentru sala de sport.

De asemenea, dascălii și elevii se bucură de mobilier nou, vorbim de modernizări în valoare de aproape 700 de mii de lei.

Iar veștile bune nu se opresc aici. Vom reabilita și moderniza școala din localitatea noastră, o investiție extrem de importantă, în valoare de aproape 2,2 milioane de lei.

Va fi o clădire frumoasă, practic de nerecunoscut, care va asigura confort și calitate, așa cum este normal.

Va fi o școală verde, iar costurile pentru întreținere vor fi reduse, care va oferi căldura necesară iarna și răcoare vara.

Copiii și profesorii merită condiții excelente pentru că doar cu ajutorul educației reușim să avem o societate performantă.

Vă mulțumesc tuturor pentru că îmi sunteți aproape în realizarea acestor proiecte de suflet, pentru binele întregii comunități!”, a precizat Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu.