vin. oct. 18th, 2024

Veste uriaşă pentru locuitorii comunei Butimanu!

A primit finanţare unul dintre cele mai aşteptate şi mai importante proiecte pentru comunitate, înfiinţarea reţelei de gaze naturale, ne-a dat de veste Gabriel Dragnea, primarul localităţii.

Astfel, edilul îşi onorează o nouă promisiune făcută la începutul mandatului său.

“Fapte, nu vorbe: Anul acesta a fost aprobat cel mai așteptat proiect pentru comuna Butimanu – Înființarea rețelei de gaze naturale!

După ani de eforturi și muncă, unul dintre cele mai importante obiective pe care le-am avut pe agenda mea de lucru va prinde viața – comuna Butimanu va avea rețea de gaze naturale!

Vorbim despre o investiție uriașă, în valoare de 5 milioane de lei, prin Programul național de investiții ‘’Anghel Saligny’’, derulat de Ministerul Dezvoltării.

Încă de când am preluat mandatul de primar al comunei Butimanu am promis realizarea acestui proiect de suflet și atât de necesar. Lucrurile bune și durabile se fac însă cu răbdare, multă muncă, necesită timp și multă implicare.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest vis devenit realitatecolegilor mei, echipa dedicată din cadrul Primăriei Butimanu, specialiștilor care ne-au ajutat și bineînțeles conducerii Consiliului Județean Dâmbovița, domnului Corneliu Ștefan, președinte al CJ Dâmbovița, fără sprijinul căruia nu am putea reuși să ducem la capăt proiectele care dezvoltă Butimanu.

Vă mulțumesc în special dumneavoastră, fiecărui cetățean al comunei Butimanu, pentru încredere, omenie și speranță de bine. Împreună reușim tot ceea ce ne-am propus!

Cu respect,

Al dumneavoastră

Gabriel Dragnea,

primarul comunei Butimanu