30 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! “L-a forţat să facă sex CU BRICEAGUL LA GÂT!”; “E înscenare, MĂ ŞANTAJEAZĂ!”

EXCLUSIVITATE! “L-a forţat să facă sex CU BRICEAGUL LA GÂT!”; “E înscenare, MĂ ŞANTAJEAZĂ!”

Acuzatii grave ii sunt aduse unui barbat de 40 de ani, din Dambovita!

Omul a fost reclamat de niste vecini ca l-ar fi obligat pe un baiat de 13 ani sa intretina relatii sexuale cu el.

Familia adolescentului sustine ca vecinul i-ar fi pus cutitul la gat si l-ar fi fortat sa-i satisfaca poftele animalice.

E o inscenare murdara, se apara insa cel reclamat, convins ca la mijloc e vorba de santaj pentru bani.

Totul ar fi inceput dupa ce suspectul ar fi baut la bar, iar apoi a trecut strada la casa baiatului si ar fi intrat cu acesta intr-una dintre camere.

“Era galben la fata si se tinea cu mana de pantalon. A spus copilul – M-a luat de gat, mi-a pus briceagul la gat si m-a bagat in camera aia, acolo. Si ce ti-a facut? A avut raporturi sexuale cu mine”, a declarat matusa baiatului pentru MariusBUGA.ro.

Rudele baiatului spun ca au ramas inmarmurite cand au auzit prin ce a trecut, mai ales ca scenele teribile s-ar fi consumat chiar in apropierea lor.

“Maica-sa tipa in curte, aici, m-am trezit si mi-a spus ce s-a intamplat, l-a pus pe baiatul meu sa traiasca cu el. Si la urma venise el aici, am intervenit eu, am vrut sa-l scot afara”, ne-a povestit si varul victimei. Barbatul reclamat este tatal a trei copii mici. In aceasta perioada este in postnatal si spune ca singura lui grija este familia, iar acuzatiile ce i se aduc ar fi doar niste nascociri. “Acuzatiile astea care sunt aduse pentru mine nu-s adevarate, eu am o familie, am trei copii minori, am sotia gravida, sunt niste oameni care inventeaza fel de fel de infractiuni. Ce vor de la d-voastra? Vor bani, vor bani”, ne-a marturisit Marian Lincan.

Parerile vecinilor sunt impartite. Unii spun ca suspectul ar fi un om violent, insa altii baga mana-n foc pentru el si spun ca nu-l cred capabil de o asemenea oroare.

“Nu cred asa ceva, omul are trei copii, nu este adevarat. Are ura personala pe el, din cauza asta i-a facut ce i-a facut. 300 de milioane am inteles ca vor’, spunea Irinel Stan.

“Primaria s-a autosesizat si vom deschide o ancheta, copilul va fi consiliat, vom lua masurile necesare”, a dat asigurari asistentul social din localitate.

Politistii au deschis doua dosare pe numele suspectului – pentru act sexual cu un minor, dar si pentru violare de domiciliu.

In ambele cazuri insa misiunea procurorilor este una dificila. Procurorii au decis ca suspectul sa fie cercetat in stare de libertate pentru ca nu sunt suficiente probe care sa-i dovedeasca vinovatia.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial