30 aprilie 2024
Târgovişte – Curs de prim ajutor dedicat părinţilor!

Târgovişte – Curs de prim ajutor dedicat părinţilor!

Invata sa acorzi primul ajutor copilului tau!

Targoviste, 22.05.2012 – Asociatia React si Vodafone Romania organizeaza marti, 29.05.2012, un curs de prim ajutor dedicat parintilor. Cursul va prezenta manevrele aplicate in cazul celor mai frecvente incidente in care sunt implicati copiii si nou-nascutii.

Pe langa masurile de prim ajutor exersate pe manechine, sub atenta indrumare a instructorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita, participantii vor avea posibilitatea sa puna intrebari si sa invete cum sa reactioneze in momentul in care un copil se accidenteaza.

Cursul este gratuit, va incepe la ora 13.00 si va dura aproximativ 2 ore. Cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un e-mail pe adresa cristina.visan@asociatiareact.ro pana vineri, 25 mai, ora 12, urmand sa fie contactati pentru comunicarea locatiei si confirmarea inregistrarii.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia React si Vodafone Romania, in parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Serviciul de Telecomunicatii Speciale si Ministerul Sanatatii in cadrul campaniei „O viata poate depinde de tine!”.

Acesta este un proiect de responsabilizare si educare sociala, care isi propune sa informeze populatia la nivel national, cu privire la apelarea corecta a serviciului 112 si necesitatea acordarii primului ajutor, pana la venirea echipajelor specializate.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul proiectului, www.salvez.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial