5 mai 2024
4 turişti aventurieri! Vezi de ce au apelat la jandarmii montani!

4 turişti aventurieri! Vezi de ce au apelat la jandarmii montani!

7Patru turiști, rătăciți în Masivul Bucegi, au fost găsiți de jandarmii montani.

În urma unei solicitări telefonice, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Peștera, a plecat în căutarea a patru persoane rătăcite în zona Masivului Montan Bucegi.

Cei patru turiști, cu vârste cuprinse între 51–53 ani, plecaseră din zona „Babele” și se îndreptau către „Cota 2000”, intenționând să ajungă în localitatea Sinaia din județul Prahova. La un moment dat, aceștia au rătăcit traseul și au solicitat sprijinul jandarmilor montani.

În urma acțiunii de căutare, cei patru turiști au fost găsiți de jandarmii dâmbovițeni în zona „Muntele Cocora” din Masivul Bucegi.

Turiștii rătăciți nu erau echipați corespunzător pentru un astfel de traseu montan. Persoanele în cauză au fost preluate de jandarmii montani și conduse în condiții de siguranță până în zona „Cuibul Dorului”.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 sau numărul unic de urgenţă 112” pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial