28 mai 2024

3 zile NEBUNE pentru 550 de șoferi dâmbovițeni!

soferlavolanÎn trei zile, peste 550 de conducători auto au fost amendaţi de poliţiştii rutieri pentru viteză excesivă

 

În perioada 06-12 iulie a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., poliţiştii dâmboviţeni desfăşoară activităţi pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei, circumscrisă calendarului campaniei „SPEED” al poliţiilor rutiere europene TISPOL.

 

În primele trei zile de acţiune, poliţiştii au constatat 14 infracţiuni şi au aplicat 595 de sancţiuni contravenţionale.

 

Din totalul amenzilor, 553 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză.

 

De asemenea, faţă de cinci şoferi a fost dispusă şi măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce după ce au fost surprinşi în timp ce rulau cu o viteză mai mare cu peste 50 de km/h decât limita legală.

 

Poliţia rutieră recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată condiţiilor meteo şi de trafic şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

 

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial