20 aprilie 2024
3 Categorii de jocuri de noroc pe care să le stăpânești

3 Categorii de jocuri de noroc pe care să le stăpânești

Ignoranța nu este o trăsătură de care ar trebui să îi fie rușine cuiva. Ignoranța înseamnă pur și simplu că nu știi ceva anume. Totuși, ignoranța poate fi vindecată prin dorința de a învăța și de a cunoaște lucruri noi. Motivul pentru care am menționat ignoranța este pentru că aceasta este principalul motiv pentru care mulți jucători pierd bani la jocurile de noroc. Jocurile de noroc pot să fie încadrate în 3 mari categorii care îți dau cea mai bună șansă de câștig. Dacă preferi să joci la cazinourile online, poți beneficia de rotiri gratuite fără depunere la multe cazinouri.

1.Categoria fără strategie

Aceasta este categoria în care se incadrează cei mai mulți jucători. Problema cea mai mare la această categorie este că niciodată nu reușești să faci progres. Chiar dacă vei câștiga de câteva ori pentru că ai noroc, pe termen lung doar vei pierde și mai mulți bani. Orice opțiune de pariere care nu presupune o strategie realistă se încadrează în categoria fără strategie. Pentru a avea o șansă mai mare de câștig, trebuie să te folosești de strategii. Există o diferență între strategiile de la jocurile de noroc și ceea ce numesc majoritatea pariorilor un sistem de pariere. O strategie de joc este o metodă matematică sigură cu ajutorul căreia îți poți îmbunătăți rezultatele.

Pe de altă parte, un sistem de pariere e ceva ce nu îți îmbunătățește șansele de câștig din punct de vedere matematic. Odată ce înveți cum funcționează un astfel de sistem, vei înțelege că nu folosește nici o strategie ce are legătură cu matematica. Pentru a putea deosebi mai bine strategiile ce implică matematică de așa zisele sisteme de pariere, te vei putea uita la șansă de câștig ale cazinoului. Fiecare cazino are un procentaj de câștig de pe urma unui pariu. Cu cât acest procentaj este mai mare, cu atât șansele tale ca jucător vor fi mai mici.

Dacă un joc are un astfel de procentaj ce poate să fie schimbat atunci când jucătorul folosește o anumită strategie se încadrează în următoarea categorie despre care vom discuta. Dacă acest procentaj nu poate fi schimbat nici cu strategie, atunci se încadrează în categoria fără strategie. Din categoria fără strategie fac parte următoarele jocuri: Bingo, Sloturile, Keno și toate jocurile la loto.

2.Categoria cu strategie dar fără câștig

A doua categorie este cea în care jucătorul aplică strategii dar fără să reușească să facă și profit. Mulți pariori reușesc să ajungă aproape de 0. Ei încă pierd bani, însă mult mai puțini față de cei din prima categorie. Fiecare joc la care poți aplica o strategie are un procentaj mai mare de câștig pentru jucător. Totuși, trebuie să te folosești de aceste strategii pentru a obține cel mai mare procentaj de câștig sau, cu alte cuvinte, cea mai bună șansă.

Spre exemplu, poți să folosești strategii la Blackjack sau Let It Ride, însă nu poți folosi vreo strategie la Sloturi. La Let It Ride vei avea o șansă mult mai mare de câștig față de majoritatea jucătorilor de Sloturi. Însă, atunci când joci Blackjack folosind strategiile corecte poți ajunge chiar să nu mai pierzi deloc bani. În funcție de jocurile pe care le joci, strategiile o să difere ca grad de dificultate. În plus, unele strategii vor fi mai greu de aplicat, în timp ce altele sunt mai simplu de înțeles.

Cele mai grele strategii de aplicat și de înțeles sunt la poker-ul virtual și la Blackjack. Acestea sunt și strategiile ce îți vor oferi ție ca jucător cea mai mare șansă de câștig. Te poți folosi și de diferite tabele de strategie care te vor ajuta să îți îmbunătățești șansele de câștig. Cele mai bune jocuri la care poți aplica strategii sunt: Blackjack, poker virtual, poker și pariurile sportive.

3.Categoria care îmbină strategia și câștigurile mari

Aceasta este categoria spre care ar trebui să se orienteze fiecare jucător. Totuși, este și categoria în care ajungi cel mai greu. Exact ca în alte domenii, pentru a excela și a ajunge în această categorie este nevoie de timp și eforturi din partea ta. Procentajul de jucători în această categorie este destul de mic, însă există suficienți jucători care reușesc să ajungă în această categorie.

Pentru a putea să faci profituri mari trebuie să folosești o combinație de alegeri corecte asupra jocurilor pe care să le joci, găsirea de strategii corecte pentru jocurile alese și folosirea de metode care să te aducă în avantaj. Unii au nevoie de câțiva ani pentru a putea să facă performanță, însă nimeni nu poate ajunge în această categorie fără muncă suficientă și răbdare. Cele mai bune 4 jocuri pentru a ajunge în această categorie sunt următoarele: Poker, pariurile sportive, pariurile pe curse de cai și Blackjack.

Încearcă să te axezi pe un singur joc și să înveți cât mai mult posibil despre acesta. Ca grad de dificultate, consider că Blackjack-ul este cel mai ușor din cele 4 urmat de cele 2 jocuri de pariuri. Poker-ul este cea mai sigură variantă, întrucât dacă ești prins la Blackjack sau la pariurile sportive că ai câștigat prea mult, cazinoul s-ar putea să îți limiteze pariurile sau chiar să îți interzică să mai joci.

La urma urmei, nu contează ce joc alegi, cât timp ești dispus să depui suficient efort și să dedici suficient timp pentru jocul respectiv.

Concluzie

Tu decizi în ce categorie vrei să îți petreci timpul. Pentru a face parte din a doua categorie, doar trebuie să înveți regulile jocului și să nu te bazezi doar pe noroc. În a doua categorie deja trebuie să știi cum să îți îmbunătățești șansele de câștig. În cea de-a treia categorie deja știi ce trebuie să faci pentru a câștiga și ai o șansă mare de câștig. Este categoria în care vei ajunge cel mai greu, motiv pentru care nu mulți jucători ajung în ea. Așadar, dacă ești dispus să ajungi până în a treia categorie, va trebui să începi cât mai repede să faci și pașii necesari în acest sens.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial