mie. oct. 23rd, 2024

3 accidente s-au produs, în ultimele 24 de ore, pe drumurile din judeţul Dâmboviţa.

Un pieton, un biciclist şi un motociclist au fost răniţi şi transportaţi cu ambulanţele la spital după ce au fost implicaţi în diferite evenimente rutiere.

Primul accident a avut loc în localitatea Dârza, în Crevedia, unde o maşină a dat peste un pieton.

Ulterior, agenţii au fost chemaţi la un alt accident, la Drăgăeşti – Pământeni, unde un biciclist sub influenţa alcoolului s-ar fi dezechilibrat şi s-a rănit.

Aseară, în curbele de la Nisipuri, un motociclist din Ploieşti a suferit leziuni după ce nu a mai reuşit să îşi menţină direcţia şi s-a răsturnat.

Accidente rutiere produse pe raza județului Dâmbovița în ultimele 24 de ore

La data de 18 mai a.c., în jurul orei 13:35, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Dârza.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 40 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Gării, în localitatea Dârza, ar fi acroșat și accidentat un bărbat, de 37 de ani, din localitatea. În urma impactului, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi au testați cu aparatul etilotest, șoferul prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot pe parcursul zilei, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Drăgăești-Ungureni.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 50 de ani, din comuna Mănești, în timp ce s-ar fi deplasat pe o bicicletă pe DC 117B, în Drăgăești-Ungureni, fiind sub influența alcoolului, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă. În urma evenimentului, bărbatul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Întrucât emana halena alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În plus, pe parcursul nopții, în jurul orei 21:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în afara localității Nisipurile. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat, de 32 de ani, din Ploiești, în timp ce ar fi condus o motocicletă pe DJ 720 B, în afara localității Nisipurile, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi căzut pe partea carosabilă.

În urma evenimentului, motociclistul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Dâmboviţa