7 mai 2024
VIDEO! Atenţie, CAD ŢURŢURI! Primele victime – 3 femei din Târgovişte!

VIDEO! Atenţie, CAD ŢURŢURI! Primele victime – 3 femei din Târgovişte!

In acest sezon cu temperaturi pozitive ziua si negative noaptea, trebuie sa fim atenti atat la ghetusul de pe trotuar, cat si la turturii de la stresini.

Necuratati de nimeni, se prabusesc si ne pot accidenta, asa cum s-a intamplat la Targoviste. Trei femei au fost lovite grav in cap de bucati de gheata desprinse de pe blocurile mansardate.

O feme de 64 de ani statea pe o banca din fata blocului, cand, de pe streasina, au cazut bucati mari de gheata. Un trecator speriat a sunat repede la 112.

Din fericire, medicii spun ca femeia nu are nicio fractura la nivelul craniului, dar astfel de incidente se pot termina tragic.

La camera de urgenta a spitalului judeteam a fost adusa, cu ambulanta, si o tanara de 27 de ani, surprinsa in centrul orasului de o bucata mare de gheata, desprinsa de pe un acoperis.

O alta femeie, de 56 de ani, a fost accidentata aproape in aceeasi zona. Iar medicii se tem ca, daca nu vor fi curatate cu grija toate stresinile de turturi, victimele vor continua sa soseasca la urgenta.

Politistii vor sa stabileasca, in urma anchetei, daca asociatiile de proprietari ale blocurilor respective sau administratorii cladirilor se fac vinovati de ranirea trecatorilor.

sursa – ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial