29 martie 2024
I.L.Caragiale – Au doborât brazii la pământ

I.L.Caragiale – Au doborât brazii la pământ

PRINŞI DE JANDARMI LA TĂIAT DE BRAZI

Patru bărbaţi, care tăiau arbori din curtea unei foste unităţi militare, de pe raza localităţii Ion Luca Caragiale, au fost prinşi de jandarmii dâmboviţeni.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe raza comunei Ion Luca Caragiale, sat Ghirdoveni a surprins în curtea unei foste únităţi militare patru persoane care tăiau arbori cu ajutorul unui motoferăstrău.

În urma verificărilor efectuate de personalul jandarmeriei, s-a stabilit că bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, au tăiat în mai multe bucăţi 2 arbori de esenţă brad, folosind o drujbă şi un topor. Persoanele intenţionau să transporte materialul lemnos, cu ajutorul unui atelaj la propriile gospodării pentru a-l utiliza în interes personal.

*** Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de “tăiere fără drept de arbori din vegetaţia forestieră situată pe terenuri din afara fondului forestier naţional”, actele urmând a fi înaintate instituţiei abilitate pentru continuarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial