12 mai 2024
PDL Dâmbovița: “Drumarii au mimat intervenția!”

PDL Dâmbovița: “Drumarii au mimat intervenția!”

Comunicat de presă

Partidul Democrat Liberal Dâmbovița solicită autorităților județene, în frunte cu președintele Comitetului pentru Situații de Urgență, prefectul Victor Sanda, să ceară de urgență firmelor care au câștigat licitații pentru deszăpezirea drumurilor naționale și județene să-și facă treaba!

​Întreg județul este paralizat, din cauza neintervenției utilajelor de deszăpezire. Zeci de autoturisme au rămas blocate în sudul județului, una dintre cele mai grave situații semnalându-se între Vișina si Selaru, unde nu s-a intervenit de peste 5 ore pentru deblocarea a 10 mașini. De asemenea, mai multe ambulanțe care transportau pacienți sau care se îndreptau către cazuri grave au rămas înzăpezite la Dărmănești, Dobra, Bălteni, Pietrari sau la ieșirea de pe Autostrada București – Pitești, la Corbii Mari.

​Totodată, sunt semnalate numeroase deranjamente la rețeaua de electrică, nerezolvate încă de azi-dimineață și zeci de situații în care, în localități, nu a trecut nici măcar un utilaj sau utilajele doar au mimat intervenția.

​Autoritățile dâmbovițene au obligația să informeze populația despre problemele întâmpinate, să ofere adăpost, ceaiuri calde și combustibil persoanelor blocate pe drumurile înzăpezite și să continue acțiunile de deszăpezire.

​ Departamentul de comunicare al PDL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial