2 mai 2024
Poliţiştii dâmboviţeni au avut parte de acţiune, nu glumă!

Poliţiştii dâmboviţeni au avut parte de acţiune, nu glumă!

Noapte de acţiune pentru poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii dâmboviţeni au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor, creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului şi prevenirea evenimentelor rutiere.

Astfel, au fost aplicate 225 de sancţiuni contravenţionale, din care 121 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie, 45 pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 şi 14 pentru nerespectarea legislaţiei privind Codul Silvic.

Totodată, au fost constatate 17 infracţiuni, 14 dintre acestea fiind pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au procedat la reţinerea a 10 permise de conducere şi retragerea a 4 certificate de înmatriculare.

7 bărbaţi au fost depistaţi conducând autoturisme pe drumurile publice, prezentând alcoolemii între 0,49 şi 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au depistat alţi 3 bărbaţi, în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că autovehiculele conduse de 2 dintre aceştia nu erau înmatriculate, în cauză efectuându-se cercetări şi pentru art. 85 alin. 1 şi 2 din O.U.G. 195/2002.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial