10 mai 2024
N-O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI! Adrian Ţuţuianu, reacţie NEAŞTEPTATĂ faţă de primarul Târgoviştei – “FELICIT!”

N-O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI! Adrian Ţuţuianu, reacţie NEAŞTEPTATĂ faţă de primarul Târgoviştei – “FELICIT!”

Adrian Ţuţuianu dă dovadă de înţelepciune politică şi a reacţionat, după vizita Elenei Udrea, cum nimeni nu s-a aşteptat!

“Am participat astăzi, în Sala Florentină a Primăriei Târgoviște, la semnarea contractului de execuție pentru lucrările din cadrul proiectului european Plan Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) – Zona A.

Primul lucru pe care trebuie să-l spun este acela că felicit administrația municipală pentru că derulează un proiect de asemenea anvergură. Îi asigur pe toți de sprijinul meu în eforturile de pe parcursul desfășurării lucrărilor.

Apoi, prezența mea a însemnat și astăzi expresia unei stări de normalitate pe care am încercat, alături de primarul Gabriel Boriga, să o așezăm la baza relațiilor instituționale dintre noi.

Așa cred că trebuie procedat! După cum trebuie să adaug și asta, regret faptul că în mandatul anterior nu am avut parte de același tratament în calitatea mea de senator, secretar al Biroului Permanent al Senatului.

Ce au înțeles și cu ce s-au ales cei de atunci dintr-o asemenea atitudine…nu știu. Știu doar că imaginea cu Țuțuianu și Boriga (dincolo de lucrurile care ne despart) stând la aceeași masă în proiecte comune care interesează locuitorii municipiului, ai județului – aceasta e oglinda firească a responsabilității instituționale”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial