27 aprilie 2024
Liderul PSD Târgovişte, SEMNAL DUR colegilor liberali! ‘REGRET!’

Liderul PSD Târgovişte, SEMNAL DUR colegilor liberali! ‘REGRET!’

Preşedintele PSD Târgovişte trage un semnal de alarmă liberalilor!

Cristi Stan a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de conştientizare a problemelor interne din sânul USL, cerându-le responsabilitate, seriozitate şi corectitudine.

‘Recenta demisie a senatorului PSD Gabriela Firea aduce in prim plan o problema destul de delicata care exista in anumite filiale la nivelul USL.

Cred cu tarie ca este momentul ca PNL sa constientizeze ca USL nu poate functiona in afara scopului sau, acela de a oferi cetatenilor o guvernare realista, solida, bazata pe responsabilitate si respect fata de cetatean, care sa nu aiba nimic in comun cu metehnele si abuzurile epocii Basescu-Boc-Udrea-Anastase-Ungureanu.

Regret si eu, la fel ca toti colegii mei de partid, decizia pe care doamna Gabriela Firea a luat-o, dar imi exprim speranta ca impreuna vom reusi sa o convingem sa revina asupra deciziei si sa se intoarca la activitatea politica si parlamentara ca presedinte de filiala judeteana si senator social democrat!

In calitate de presedinte al organizatiei PSD Targoviste, doresc sa transmit un mesaj hotarat de apreciere si de sustinere pentru DOAMNA GABRIELA FIREA, cu mentiunea ca angajamentele pe care ni le-am asumat fata de alegatorii USL trebuie sa constituie un imbold indeajuns de puternic pentru a putea depasi aceste momente delicate!’, a precizat Cristian Stan, liderul PSD Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial