10 mai 2024
VEZI VIDEO! Angajaţi de la Ambulanţa Moreni, AGRESAŢI de un tânăr de 18 ani pe care voiau să-l salveze!

VEZI VIDEO! Angajaţi de la Ambulanţa Moreni, AGRESAŢI de un tânăr de 18 ani pe care voiau să-l salveze!

Interventie cu probleme pentru un echipaj de la Ambulanta Moreni. Atat asistenta de pe salvare, cat si ambulantierul au fost agresati chiar de cel pe care incercau sa-l salveze, un tanar de 18 ani.

Asta dupa ce un prieten al pacientului i-a chemat in ajutor, pentru ca acesta din urma ameninta ca se sinucide. A fost nevoie de politisti pentru a-l linisti pe pacientul-agresor, despre care amicii sai spun ca era sub influenta bauturilor alcoolice si al substantelor halucinogene.

“-De ce ati lovit-o pe d-na asistent?

– N-am vrut…

-N-ati vrut, dar ati lovit-o…

-Pai… stiu…

-Cu ce i-ati dat? Cu pumnul?

-Nici nu stiu cu ce i-am dat…”

Ambulanta a fost nevoita sa vina de doua ori la usa tanarului. Prima data pacientul a refuzat sa iasa din casa, insa a doua oara s-a lasat cu scandal. Asistenta medicala, in varsta de 34 de ani, s-a ales cu mai multe rani dupa ce atat ea, cat si ambulantierul au fost luati la bataie.

Prietenii tanarului spun ca ar fi vorba despre mai mult decat o simpla betie.

“Din cauza la droguri, a fost drogat, s-a drogat la scoala si din asta a avut si reactia aceea de a vrut sa se sinucida”, a declarat o prietena a agresorului.

Cand l-a vazut agitat, prietenul tanarului a sunat imediat la 112. La fata locului a sosit un echipaj de la ambulanta care l-a preluat si l-a dus la spital. A fost nevoie insa si de interventia politistilor.

Cei de la ambulanta spun ca se confrunta cu astfel de probleme tot mai des: “Ne intalnim cu astfel de cazuri foarte des, asistentii nostri, echipajele de pe ambulanta sunt agresate verbal si fizic”.

Dupa ce a primit ajutor de la doctori, tanarul a fost transferat la sectia de psihiatrie pentru a fi investigat.

SURSA – ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial