joi. oct. 24th, 2024

Protest extrem în faţa Prefecturii, la Târgovişte!

Gheorghe Liţă a luat decizia să intre în greva foamei din cauză că, susţine el, poliţiştii ar muşamaliza ancheta unui accident rutier.

‘Este vorba despre un accident din 30 septembrie 2013, ce a avut loc pe trecerea de pietoni din zona Doi Brazi.

Soţia mea a fost lovită de o maşină condusă de o doamnă. A suferit un hematom la cap şi fractură, a avut nevoie de multe recuperări.

A stat prin spitale, dar s-a intervenit şi am fost externaţi. Totul s-a făcut de persoane influente. Nu sunt mulţumit de cum se anchetează. La acest dosar este ceva necurat la mijloc. Poliţiştii nu mi-au spus numărul de dosar.

Au refuzat, m-au trimis la Parchet. Cred că nu se aplică legea. Am fost în audienţă la inspector şef şi la comandantul municipiului, spun că nu pot face mare lucru, că nu mi se pot arăta date şi informaţii din dosar. La Bagdasar Arseni, unde a fost soţia internată, a sunat un anume chestor din Capitală, să se intereseze.

Persoana care a accidentat-o pe soţia mea lucrează ca administrator la acest domn chestor.

Doresc ca să fie cazul investigat de Ministerul de Interne. Fac greva foamei până vor face dânşii o anchetă riguroasă. Am încredere că va ieşi adevărul la lumină’, ne-a declarat protestatarul.

Oficialii IPJ Dâmboviţa susţin că ancheta este în derulare şi că nu s-au făcut intervenţii pentru muşamalizarea cazului.