29 martie 2024
Donații pentru nevoiași! Vezi cine a susținut Consiliul Județean Dâmbovița

Donații pentru nevoiași! Vezi cine a susținut Consiliul Județean Dâmbovița

„O preocupare şi pentru mine, dar şi pentru colegi din USL a fost aceea de a încerca să rezolvăm anumite probleme ale judeţului prin sponsorizare. Aduc în faţa dumneavoastră trei astfel de situaţii.

Cu sprijinul dlui senator Sorin Roşca Stănescu am adus o donaţie evaluată la circa 30.000 lei, ce constă în 21 de bucăţi paturi electrice medicalizate, cu telecomandă, 16 scaune rulante, 12 mese mobile reglabile pentru paturi şi 21 de cadre ajutătoare.

Le-am distribuit la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială Pucioasa, la Centrul de Servicii Comunitare «Sf. Andrei» de la Gura Ocniţei, iar bunurile rămase disponibile, după ce am rezolvat necesităţile Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, le-am dat unor persoane cu handicap din Moreni, Şotânga, Gura Ocniţei şi Răzvad.

Consiliul Judeţean nu a suportat decât costul transportului, circa 2000 euro. Tot cu dl Sorin Roşca Stănescu am primit o donaţie de carte.

Este vorba despre 200 de seturi a câte 14 volume. Nu ne-a costat nimic. Cea de-a treia situaţie, pe care a gestionat-o vicepreşedintele Ioan Marinescu, am reuşit să asigurăm cărămida necesară finalizării unor lucrări la Centrul de Servicii Comunitare din Gura Ocniţei şi la grădiniţa din satul Lazuri.

Am primit o sponsorizare de 200 paleţi de cărămidă de la o societate”, a anunțat Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial