28 martie 2024
Cristi Stan şi TSD Dâmboviţa, în sprijinul copiilor cu dizabilităţi

Cristi Stan şi TSD Dâmboviţa, în sprijinul copiilor cu dizabilităţi

“Prezint cu emotie un ornament foarte frumos, care a necesitat multa munca si rabdare, confectionat de un copil cu dizabilitati!”

Cristi Stan, liderul PSD Targoviste a participat, seara trecuta, la evenimentul caritabil organizat de tinerii social-democrati damboviteni, in sprijinul copiilor cu dizabilitati.

“Multumesc oamenilor cu suflet care ieri, de Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, au fost alaturi de noi si au participat la evenimentul caritabil de strangere de fonduri pentru copiii cu dizabilitati din municipiul Targoviste.

Multumiri speciale lui Andrei Albu si echipei TSD Targoviste, artistilor, reprezentantilor autoritatilor si in mod deosebit copiilor si cadrelor didactice de la Scoala Gimnaziala Speciala Targoviste, care au confectionat ornamentele de brad cumparate la licitatie!

Dincolo de actiunea de strangere de fonduri, cred cel mai important este mesajul care a fost transmis: NU indiferentei, NU discriminarii, in schimb am spus un DA hotarat solidaritatii umane si am dovedit ca suntem in primul rand OAMENI!”, a notat Cristi Stan pe pagina sa de socializare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial