26 aprilie 2024
Ocean de LACRIMI pentru Mihaela Gurban: “AM PIERDUT UN ÎNGER”

Ocean de LACRIMI pentru Mihaela Gurban: “AM PIERDUT UN ÎNGER”

“Am pierdut un inger.

O fata deosebita, frumoasa si cu zambetul tot timpul pe buze.

Nu imi vine sa cred ca te-am pierdut.:((

Dumnezeu sa te ierte.R.I.P. :(((“, curg mesajele de regret pe pagina de facebook a adolescentei care a pierit în cumplitul accident de circulaţie de la Nucet.

“Atat de mult regret ca am pierdut unul din prietenii mei ..:((((((( insa stiu ca ne vei veghea de acolo de unde esti si vei ramane in sufletele noastre pentru totdeauna! :*:* Dumnezeu sa te odihneasca!”

“Dumnezeu s-o odihneasca in pace !!! :((( Nu am cunoscut-o personal doar pe facebook am vorbit era o fata super de treaba !!!!!!!!!!! Nu pot sa cred ca a putut pleca asa repede , imi imaginez ce este se intampla cu persoanele care o vedeau zi cu zi sau familia ei daomneee nu pot sa creeddd imi pare rauuu !!!! :((((((((( Ai plecat prea repede Mihaela !!!!!!!!!!!!!!!!! DE CE ?? “

“Ai plecat mult prea dvm dintre noi te.ai dus sus printre ingeri, tu o fata cu chip d inger si cu o inima mare care ascundea mereu supararile si mereu incercai sa ne faci fericiti. Mereu vei fi cu noi te iubim ft mt”

“Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte — simţindu-se trist.”

Aseara ma uitam la televizor si am vazut accidentul :((nu prea am luat in seama:(((toata lumea spunea ca se va face bine:(((……de.dimineata mi.a spus mama ca acea fata a murit,mi-a parut rau sa aud …….acum cateva minute m-au trecut mii de fiori prin corp si.ochii au inceput sa-mi lacrimeze cand am auzit ca acea fata era mihaela….un ingeras de fata ..o frumusete :(((((n.am cunoscut.o in realitate dar eram buni prieteni aici pe fb,..offf doamneee :(((((spun sincer din toata inima ..nu imi vine sa cred:((((…………sincere condoleante familiei,prietenilor,..odihneasca.se in pace acest ingeras……..ganditiva ca poateasa a vrut dumnezeu ca acest inger sa fie alaturi de el nu de noi …poate a vrut sa nu sufere in viata ..:((((((((( nu te vom uita ingeras:((((((((♥♥

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial